Droom je er altijd al van om een echt meesterwerk van Yby te veroveren? Dit is je kans! Ervaar de aantrekkingskracht en magie van Yby's betoverende schilderijen, allemaal tentoongesteld en te koop in de Yby Potlatch Gallery Shop in Workum, Friesland. Kom naar onze feestelijke opening op zaterdag 1 juni van dit jaar! (MERK 22 H in Workum) Zet het in je agenda voor een dag vol verwondering.

Titel: Ik gooi mijn hart naar jou toe ..... (Laatste schilderwerk geschilderd in Groningen). Formaat: 19 x 14 cm COLLECTORS ITEM 🤩👍 (Nog aanwezig!).
Titel: De vogel die te mooi is om waar te zijn .... Formaat: 19 x 14 cm. (Nog aanwezig!).
Titel: Het wezentje dat gek is op Workum .... Formaat: 14 x 19 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Kiku mijn lieve vriend .... Formaat: 20 x 14, 5 (Lief mooi klein werkje). (Nog aanwezig!).
Titel: Kiku blij en vrij aan het spelen ... Formaat: 19 x 14 cm (Mooi klein lief werkje). (Nog aanwezig!).
Titel: Het lieve monstertje .... Formaat: 14 x 19 cm (Nog aanwezig!).
Titel: De kraai die haar grenzen aan geeft ... Formaat: 16,5 x 22 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Ik draag jou overal naartoe ... Formaat: 17 x 22 cm (ongeveer). (Nog aanwezig!).
Titel: Ik in de natuur samen met mijn bloem vrienden ... Formaat: 28,5 × 23,5 cm (Nog aanwezig!).
Titel: I believe that style comes in all sizes, and so the bigger you are, the more stylish you are. So, whoever you are and whatever your size is, love yourself for who you are! And if that doesn't work, love me for who I am ..... Formaat: 50 x 40 cm (No
Titel: De glimlach van de zee: Een dolfijnenliefdes verhaal .... Formaat: 23, 4 x 23, 4 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Het vogel zeepaardje dat alleen maar liefde geeft .... Formaat: 20 x 25 cm (Nog aanwezig!).
Titel: De gouden Liefdesalchemisten ... Formaat: 13 x 18 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Mijn Nachtwacht vrienden ... Formaat: 120 x 100 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Alright, if all the hippies cut off all their hair, I don't care, I don't care .... Formaat: 60 x 80 cm (Nog aanwezig!).
Titel: De schaap die eigenlijk een ram is ... en de lieve kleine draak die eigenlijk erg groot is .... (Zelfportret). Formaat: 100 x 100 cm (Groot formaat). (Nog aanwezig!).
Titel: Zwieren, pierewaaien, wervelen en zweven op de wind ... Formaat: 20 x 20 cm (klein vierkant) achter glas. (Nog aanwezig!).
Titel: Funky Groove Formaat: 18 x 24 cm (klein lief werkje). (Achter glas). (Nog aanwezig!).
Titel: Lieve schat, zeilen, heerlijk op zee op alle meren ... Formaat: ongeveer 33 x 27 cm (Nog aanwezig!).
Titel: Foxy Lady .... Formaat: 40 x 50 cm (Niet meer in eigenbeheer!).
Titel: Mijn vrouw en ik in ons prachtige universum ... Formaat: 100 x 100 cm (Groot formaat). (Nog aanwezig!).
Titel: Lieve Bram, ik en onze vogel vriend .... Formaat: 70 x 90 cm ( Groot formaat ). (Nog aanwezig!).
Titel: Je valt en klautert weer omhoog ... Formaat: 44 x 37 cm. (Nog aanwezig!).
Titel: Bloem bloem... Wat ben je toch mooi ... Formaat: 37 x 44 cm (Nog aanwezig!).

Betreed de betoverende wereld van Yby Potlatch's schilderwerken, waar elk penseelstreek een verhaal vertelt en elke kleur een emotie oproept. Vanaf juni 2024 onthult de meesteres van het doek haar meest intrigerende creaties, klaar om bewonderd te worden en om de harten te veroveren van hen die durven te dromen.

 

Stap binnen in de Yby Potlatch Gallery Shop in het mooie Friesland en laat je meevoeren door een reis door de tijd, langs landschappen van verre oorden en portretten die de ziel doorgronden. Elk schilderij draagt de stempel van Yby's unieke visie, doordrenkt met passie en mysterie dat de toeschouwer betovert en intrigeert.

 

Bij elk werk fluistert het canvas verhalen van verleden en toekomst, van hoop en verlangen. En terwijl je jezelf verliest in de prachtige composities, ontdek je bij elk schilderij een boodschap, een geheim dat wacht om onthuld te worden.

 

Maar wees gewaarschuwd, want deze meesterwerken zullen niet lang beschikbaar zijn. Bij elk schilderij wordt duidelijk vermeld of het nog beschikbaar is of reeds een nieuwe eigenaar heeft gekregen. Dus grijp deze kans om een stukje van Yby's magie in handen te krijgen voordat het voorgoed verdwijnt.

 

Kom en laat je betoveren door de onthullende pracht van Yby Potlatch's schilderijen, waar elk doek een poort opent naar een wereld van mysterie en schoonheid. Bereid je voor op een ervaring die je ziel zal raken en je geest zal verheffen.

 

De galerie wacht op jou ..... ❤️

 

Waar elk schilderij fluistert in stilte, onthult het ophangen van een Yby schilderij een verhaal dat alleen jij kunt vertellen. Het geeft je huis een ziel, een geheimzinnige schat die de diepte van jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Verfraai je huis met de magie van een echte Yby schildering, waar elke penseelstreek een avontuur vertelt en elke lijn een sprookje onthult. Ontdek de verborgen kracht van decoratie en zie hoe zelfs de meest alledaagse muren transformeren tot betoverende landschappen van creativiteit en verbeelding.