Maak online een afspraak om Yby haar atelier te bezoeken.

Ybyaanse leefwijze

Ybyaanse leefwijze is rauw en puur, zonder zooi! Gewoon eten en drinken zoals het bedoeld is. Geen gepruts aan het eten. Dat geldt ook voor vis en vlees. Wilde vis in plaats van kweekvis, en het vlees is suikervrij, E-nummervrij, 100% gras gevoerd, 100% antibioticavrij en BPA- vrij. Groenten en fruit idem Dito. Eigenlijk is de Ybyaanse leefwijze zo simpel als het maar kan. 

 

Ybyaanse leefwijze

 

Naast gezonde voedingsstoffen voor je lichaam en geest is het erg belangrijk om zo stressvrij mogelijk te leven. Stress is erg slecht voor je lichaam en geest namelijk. We gaan hier later kort en krachtig verder over kletsen. Wat je in het bovenste kopje tekst al hebt gelezen, de Ybyaanse leefstijl is eigenlijk heel simpel en makkelijk. Het is een pure en rauwe manier van leven. Leven waarvoor het leven bedoelt is. Yby heeft door de jaren heen geheel haar bijzonder, gezonde eigen leefstijl ontwikkeld. Wat mensen er ook van vonden of vinden, dat maakt Yby niets uit, het gaat om haar lichaam en zij wil goed voor haar eigen lichaam zorgen, want je lichaam is je heilige tempel. Je lichaam en geest zorgen elke dag ontzettend goed voor jou! Ze werken elke dag keihard voor jou! Jou lichaam en werkelijk elk orgaan en elke cel houd van jou en ook zij communiceren onderling ook weer met elkaar. Je lichaam alleen al is een wonder! Een werkelijk wonder!

Bleekselderij sap onmisbaar in de Ybyaanse leefwijze! 

 

Wat je WEL mag eten in de Ybyaanse leefwijze:

 

Groenten en Fruit

Wilde vis, zeedieren  in plaats van kweekvis, en het vlees is suikervrij, E-nummervrij, 100% gras gevoerd, 100% antibioticavrij en BPA- vrij.

Noten, zaden, pitten


Wat mag je NIET eten of drinken in de Ybyaanse leefwijze: 

 

1). Varkensvlees

2). Zuivel zoals: eieren, boter, melk, yoghurt, kaas etc.

3). Gluten zoals: tarwe, rogge, gerst, spelt en kamut etc. Zit dus in rood, pasta, muesli en pizza etc.

4). Soja (te veel mee geprutst en ).

5). Mais

6). Koffie, cacao, matcha, groene en zwarte thee (gaat om de cafeïne).

7). Alcohol 

8). Suiker