Dankzij mijn vrouw

Gepubliceerd op 26 december 2020 om 14:45

Dankzij mijn vrouw

 

…. creëren … geschapen ben ik om te creëren …. de ene creatie naar de andere … deze dagen, … weken ben ik bezig met een wel heel erg speciaal portret .. Namelijk van mijn vrouw, .. mijn muze, mijn adem, … mijn wederhelft … mijn alles en ik …. Wij samen .. wij vieren en dansen samen het leven …. Zijn inmiddels verloofd ….. Een sprookje ons liefdesverhaal … Een werkelijk sprookje dat ieder van mijn en haar pure vriendenkring evenzo erg bijzonder vind …. Zij zijn zo blij voor ons … Eindelijk rust in mijn leven … Eindelijk kan ik weer helemaal mij overgeven en eindelijk weer DE echte Yby zijn dankzij haar ….

 

Dankzij haar krijg ik mijn eigen bron weer terug en zij haar bron dankzij mij …. We bloeien en groeien bij elkaar en zo moet echte, … pure onvoorwaardelijke liefde zijn …. Een gigantisch helder licht straalt om ons samen heen …. Beide gaan wij voor het totale complete … Voor die gigantische extreem grote liefde …. Alles of dan liever niets …. En samen hebben we alles in elkaar gevonden wat voor ons goed voelt … Een miraculeus wonderlijk liefdesverhaal dat voortaan op elke schildering van mij duidelijk te zien en voelbaar zou zijn ….

Zij is de liefde die stroomt op elk doek van mij … Zij zorgt dat mijn schilderingen boven het alles uit zullen gaan stijgen …. Ver buiten alle universas …. Zo ver …. Zo ver … Dat niemand zich kan voorstellen … Omdat het zo ver is …. Zoveel liefde ….. Zoveel passie en hartstocht …. Dat zal ieder gaan zien en voelen in mijn schilderingen …. Voor altijd zullen mijn doeken nu extreem veel liefde uit stralen ….. En wat kunnen wij dit nu allemaal gebruiken in deze donkere tijden ….

 

We hebben gigantisch veel licht en liefde nodig … De hele wereld moet iets bijzonders krijgen …. Het allermooiste liefdesverhaal … De wereld is toe aan extreem veel prachtig helder licht … De hele wereld is toe aan zo extreem veel liefde …. En ik kan dat … Ik kan de wereld dat geven …. Nu helemaal dankzij mijn vrouw … Dankzij mijn vrouw kan ik weer opdrachten aan nemen … En niet zo weinig ook …. Ik kan alles aan …. Puur en geheel één met mijzelf dankzij haar ….. Geheel één met alle universas, de bomen, bloemen, planten …. De sterren , de maan ….. de zon …... Alle dieren … en alle mensen ….... Lieve mensen …. Ik ben meer terug dan ooit …..

 

Ik zit in een z'n heerlijke mooie sterke kracht dankzij mijn vrouw ….. Voor het eerst voel ik me thuis en compleet en dit wilde ik graag met jullie delen …. Want we kunnen allemaal de mooiste verhalen en de mooiste kleuren erg goed gebruiken …. En vooral LIEFDE! …... Mocht je een schildering door mij laten willen maken, ik zet je er met liefde bij op de lijst …. Mijn email adres is: kluizenaar@ziggo.nl We komen er altijd uit .. Voor de duidelijkheid ik stuur nooit een schildering op .. Want zij zijn mijn alles en mogen beslist niet beschadigen … Ik wil ook zien en voelen waar zij naartoe gaan ….

 

Evenzo exposeer ik nooit buiten mijn eigen Ybyparadijs … zij worden hier gecreëerd en alleen hier in Houwerzijl zijn echte Yby's te bewonderen … Alles op afspraak en altijd extra veilig nu vanwege de coronatijdperk …. Yby's paradise is een heilige ruimte .. . En ik voel altijd samen met mijn vrouw wie we daarin toelaten …. Want er mag beslist geen negativiteit bij mijn schilderingen komen …. Want in elk werk zit gigantisch veel liefde ….. Dat moet er in zijn geheel in blijven …..

 

Namaste!

Ik hou van jullie!